BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

31 Ocak 2010 Pazar

"mmmm sweeeeet"

bugün tatile girmenin üzerinden bi 2 hafta falan geçti heralde. İşte tam kötü zamanlar bunlar insanda ulan okul olsa kafamı bişiye taksam ne bu böyle boş boş sıhıldım nidalarının tohumlarının atıldığı zamanlar. Böyle düşünmeye başladıysanız, üzgünüz sizi kaybettik.

Sağlıklı bir birey olmak için yapmanız gerekenler:

Okulda hayatınızın nasıl boka sardığını hatırlayın. Her günün bir gün sonrası teslim için son gün olduğunu kendinize hatırlatın. Ha ben 5 ay yatıyorum 2 hafta çalışıyorum bölümünde okuyorsanız şanslısınız vesselam demekten başka bişi gelmiyor elimden. Ballı boklar sizi.

Kafanızı takıcak bişi bulun. Yeni hobiler edinin. 5 sene önce aşık olduğunuz kişi uğruna aldığınız gitara sarabilirsiniz. Ya da fotoğrafçılığa başlayın ama cep telefonuyla olmasın o.

Evde oturmaktan sıkıldıysanız 2 seçenek sunuyorum size.

Dışarı çıkın kerşim! Tatilde sıkılıyosanız bunun tek nedeni vardır. Tam anlamıyla yalnızsınızdır. En yakın arkadaşlarınız "memleket" adını verdiğimiz yerlere gitmişlerdir. Diğer arkadaşlarınızn da kız/erkek arkadaşı vardır. Ya da askerdedirler. Hal böyle olunca ilk bir iki haftanız evde kendinize yettiğinizi dünyaya ispatlayacak şeyler yapmakla geçer. Saçma sapan tarifleri deneyebilir, gecenin yarısına kadar deniz kenarında yürüyebilir, eve gelip ezan okunana kadar film izleyebilirsiniz. Daha sonrası için diyorum ki tanımadığınız insanlarla tanışmaya yönelik işler yapın. Ekşi Sözlük zirvelerini bu yüzden seviyoruz mesela. (Dün akşamkine gidememiş olmam da ayrı bi üzüyor beni bu arada. Celeste seni seviyorm ama artık mamanı kabına dökmeyi öğrenme zamanın geldi bebeğim.)

Şimdi de ikinci seçenek: Bulunduğunuz şehirin dışına çıkmak. İlla ki vardır bi yerlerde arkadaşınız. Alın çantanızı gidin yanına. Kafanıza göre yaşayın. Tanımadığınız bir şehirde tanınmıyorsunuz da. Kendinize farklı kimlikler yaratabilirsiniz, gerçek adınızı kimsenin bilmesi gerekmiyor. Tadını çıkarın.

Doğumgünü tatile denk gelenler için geliyor bu başlık.

Etrafınızda çok az yakın arkadaşınız olabilir. Olsundur. 2 senedir tanıdığınız oysa içini bilmediğiniz insanlarla yakınlaşabilirsiniz. Daha da güzeli bütün sevdiğiniz insanlar gelince tekrar bi kutlamaya çıkabilirsiniz. Ühühüh kimse yok :( gibi emolaşmak yakışmıyor size. Salaklaşmadan polyannacılık oynamanın da kimseye zararı yok. Çıkın gezin takılın sabaha kadar. Bugün sizin doğumgününüz, gidin giyinin kendinizi iyi hissetmeniz gereken daha iyi bir gün yok yıl içinde!
(bence okul bittkten sonra cosmogirl'e falan başvurmalıyım)

Sonuç olarak:
İnsanın her şekilde kendisine yetebilmesi güzel bişi ya. I love myself.

XoXo. (ahaha evet Gossip Girl izliyorm şu an, Blair iyisin.)

0 yorum: