BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

19 Mart 2010 Cuma

Farkındayım bi ilerleme var gerçekten de

Belki inanmıcaksınız ama birazdan yazacaklarım modayla "biraz" alakalı. Biraz kelimesini tırnak içine aldım çünkü hala bu moda blogunun temelini oluşturabilcek bi konu değil.

Konumuz oje.

Geçenlerde feysbukuma eklediğim bi site olan zelfist'in postladığı olaylardan biriydi. Mantar rengi oje. Dedim ben niye yazmıyorum ojeyle alakalı bişi. Her gece sinirden tırnaklarımı kemirip yatmadan önce de annemin deyimiyle tamir ediyorum onları. Neyse efendim işte ojelerin de her sene modası varmış da bu sene de mantar rengiymiş moda. Mantar rengi de bu kipada falan satılan kültür mantarı rengi bu arada mor desen mor değil gri desen o hiç değil. Benim aklımaysa hep kırmızı üzerine beyaz benekleri olan mantarlar gelir. Ya küçükken çok şirinler izlediğimden ya da evlerimizin demirbaşı meydan larousse'ların içinde kuşe kağıda basılmış yenesi mantar fotoğraflarından en çok sevdiğim zehirli mantarın öyle kırmızı olmasıdır bende bu etkiyi yaratan, bilemedim şimdi. Orda yazanları biraz daha okursanız eğer bi ojenin 60 tl olduğunu da görceksiniz. Afedersiniz de insan güzelinden bi oha çekiyor yani. Ne gereği var arkadaşım 60 milyonla ben 1 hafta geçiriyorum be!

Aman her neyse. Canım sıkkın şu ara, yarına deli teslimim var ama bi o kadar da uykum var şu an bari kendi ojelerimden bahsedeyim size. Oje güzel bişi arkadaşım ve kızı da erkeği de beğeniyor gayet. Erkek bireylerinin beğenmesinin sebebi hatun kişilerinin kendilerine bakmasından kaynaklı tabiki, yoksa "Kerem geçen gün öyle bi renk oje aldım ki aklın uçucak!" diyen bir erkek tanımıyorum çevremde şükürler olsun. Neyse gençler, oje rengi olarak pembe kırmızı ve mor tonlarını hakkaten seviyorum. Bi üst kademesi fuşya skalası ne kadar cart o kadar süper hatta. Mavi tonları da güzel oluyo ama bu renklerin oje bazında üretilmesini istemeyen insanlar da tanıdım ki bahaneleri "bence yakışmıyor". Turuncu sürdüm bi kere ellerimi tarhanaya bandırmışım da üzerinde kurumuş kalmış gibiydi yeşil de aynı işlemi bataklık suyuyla yapmışım gibi olmuştu. Sürdükten sonra bi bakmak lazım işte oldu mu olmadı mı diye. Gerçi o kadar acı çekerek oje sürmüşüm kurutmuşum bi daha aynı işlemi yapmayı yer mi bünye onu da sorgulamak lazım.

Bir sonraki hedefim şu mantar renginden almak bi de kahverengi. Tabiki de 60 kağıt saymıcam daha delirmedim o kadar. Onları da alıp sürersem paylaşırım belki sizle ya da paylaşmam. Blog benim değil mi sonuçta? (Atar yapıyorum ara ara mazur görün)

0 yorum: