BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

27 Ekim 2010 Çarşamba

sularda yürüyorum yürüyorum, ayağım kuru kalıyor.

Sözlüğü açtım baktım bu seneki güncel konumuz yağmur çizmeleri olmuş. Geçen seneki sonu gelmeyen ugg entryleri bu sene büyük bi ihtimalle bu çizmelere kayacak. Ben de bişiler yazayım dedim. Ama buraya.

Her ne kadar İzmir'i Karadeniz'in herhangi bir iliyle kıyaslayamayacak olsak da sonuçta yağmur alan bir yer. Bu güne kadar b.k varmış gibi yazdan kışa giyilecek bütün ayakkabılarımı converse alan ben, bu sene dedim ki bu böyle olmayacak genç git kendine adam gibi bişi al. Bunu dememdeki en önemli sebep tabiki de canım 86nın yokuşta konuşlanmış olması. Yağmur yağdığında sokağa girdiğim anda beni karşılayan debisi Fırat nehrine ulaşmış yağmur sularından usandım arkadaş. Bi de ayağında converse varsa vay haline. Bütün günü fırş fırş, pirinç havzasında çalışan Çinli gibi geçiriyorum resmen.

Neyse işte dedim kendime gideyim bi yağmur çizmesi alayım. Gerçi bi yere gitmekten ziyade kıçımın üstünde oturduğum yerden bi alış veriş yaptım. Ha daha elime gelmedi ama olsundur. Güzel de bişi zaten sevgili Greenberry ile seçtik. Çarşı pazar dolaşsan bulup da alamazsın o çizmeyi adamım, yo yo alamazsın.

0 yorum: